zon

zuurstof

regenwater

recycling

bestrijding

Zon

Niet alleen hebben wij de zon nodig om onze planten te laten groeien, maar ook wekt het stroom op om onze machines te laten werken. Dit scheelt afname van elektra die opgewekt is door kerncentrales, en dus beter voor het milieu!

Zuurstof

Onze planten zijn immens belangrijk voor het milieu. Het zet de CO2, die vrijkomt van bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol, om in zuurstof.

Biologische Bestrijding

Omdat kwekerij Aris zo milieu-vriendelijk mogelijk wilt kweken, hebben biologische bestrijdingsmiddelen onze voorkeur!

Regenwater

Het watergeven binnen de kwekerijen van Aris gebeurt middels een 100% gesloten systeem. Het regenwater wat op de daken van onze kwekerijen valt, wordt opgevangen in grote bassins. Vanuit daar wordt vers regenwater gegeven en gaat door middel van het gesloten eb- en vloedsysteem weer terug de silo’s in. Hierdoor wordt al het water zo efficiënt mogelijk benut en hoeven we niet onnodig water te verspillen, doordat we onze eigen water opnieuw gebruiken!

Recycling

Al het afval wordt geselecteerd en gesorteerd. Hierdoor kunnen we samen met onze partner in de afvalverwerking er voor zorgen dat ons afval gerecycled wordt. Hier wordt iedereen blij van!

“Great things take time to grow”

nl_NLDutch